Posted on

Så lyckas du hålla liv i träningen och nå drömkroppen

Nu när hösten är här med besked kanske du nyligen har börjat träna igen eller är i startgroparna att börja efter en lång härlig sommar. Ibland kan det vara svårt att hålla igång träningen under hela hösten fram till jul. Innan du drar igång träningen kan det därför vara en bra idé att fundera över varför du tränar och vad du har för målsättning. Vissa fysiska mål kan du absolut uppnå med bra träning och kost men om ditt mål är att gå ner vikt och ha stora fylliga bröst kommer det inte att gå bra ihop. Bröst består av mycket fettvävnad och när du går ner i vikt minskar brösten automatiskt. Om du vill undvika det eller bara fixa till dina bröst för du skulle må bra av det kan du göra bröstförstoring i Malmö om du bor i närheten. Att operera brösten är ett väldigt vanligt ingrepp som många gör. Att sedan forma din kropp med bra träning och kost kan göra att du uppnår drömkroppen inom några månader. Boka en konsultation om du är intresserad av vad de kan göra för dig.

Sätt upp delmål

För att nå ditt mål krävs det att du är motiverad och har disciplin att fortsätta träna även när det känns motigt och jobbigt. Det kan vara en bra idé att sätta upp delmål och fira dem längs vägen till du når det stora målet. Ge dig själv små belöningar längs resans gång. För att träningen ska bli av kan det vara en god idé att välja träning som du gillar att utföra. Då är oddsen högre att du verkligen ska ta dig iväg och träna. Om du motiveras av att ha diverse tekniska hjälpmedel ska du absolut använda dig av det.

Planera in träningen i vardagen

Att träna tillsammans med någon kompis kan vara motiverande och peppande. Om du har bokat en tid när ni ska träna är det svårare att skjuta upp det eller slingra dig ur när det redan är bestämt. Att planera in träningen i din kalender är också bra. Sätt dig ner varje söndag och planera in veckans träning där det passar bäst.