Posted on

Skogspromenader som träning och fin hy med Babor

Att vistas i naturen är mycket hälsosamt och ger både kroppen och själen styrka. Det är även mycket effektivt att promenera och då kan man promenera i skogen. Det är en effektiv träningsform och ger mycket syre, särskilt till huden. Vill man i kombination med skogspromenader ha en bra hudvårdsrutin, ska man välja fantastiska hudvårdsprodukter från Babor för en strålande naturlig och vacker hud!

Frisk hy med Babor och skogspromenader

En vacker hy betyder att man tar hand om sig både inifrån och ut. Promenerar man i skogen får man mycket mer nyttigt och renare syre jämfört med om man promenerar i stan med ohälsosamma avgaser från bilar. Effektiva promenader gör att man blir pigg och glad och ser man natur under en promenad har det också en stor positiv inverkan på psyket. Enligt forskning på Harvards universitet i USA, har man kommit fram till att promenader är lika effektiva som när man springer och mycket hälsosamt. Får också huden samtidigt mer syre i skogen under promenader, mår man bättre och ökar syreupptaget till kroppen. Då är det perfekt att också samtidigt välja hudvårdsprodukter från Babor av hög kvalitet där man får produkter för en naturlig skönhet!

Den bästa hudvården och naturlig träning

Väljer man hudvårdsprodukter från professionella och etablerade Babor, kan man räkna med en hudvård av högsta kvalitet. Det innebär hudvårdsprodukter som har många naturliga ämnen, vilket kan behandla olika hudtillstånd som torr och känslig hy eller andra typer av hudproblem. Det betyder att man kan köpa serum, krämer, makeup och oljor som är anpassade för ansikte, kropp, hår. Med Babor finner man även veganska och miljövänliga produkter. En vacker hy med Babor i kombination med nyttiga skogspromenader, är en perfekt kombination för en vacker hy och stark kropp. Är man överviktig, har man inom forskning kommit fram till att promenader kan hjälpa mot övervikt då det ökar kroppens egen förbränning.

Huden får även en rejäl boost av naturen när man promenerar i skog och mark tack vare all grönska som man kommer i kontakt med. Vill man öka sitt syreupptag och förbättra konditionen ännu mer ska man prova på stavgång. Är man nybörjare, finns det bra tips hur man lär sig stavgång effektivt. Härliga skogspromenader som träningsform med kanske stavar och samtidigt hudvård från Babor, ger en hälsosam hud, friskare kropp och gladare humör.